dimarts, 12 de setembre del 2017

Dimarts 12 de Setembre del 2017

Hola, sóc Millaray i comptaré el que fem en cada classe de l'assignatura de Disseny curricular i aules digitals en Educació Infantil (DCADEI)


El primer dia de classe hem pogut conéixer  al profesor , Alejandro i la metodologia de treball que seguirem durant l'assignatura.

Després ens ha explicat com fer un blog, així com ensenyar-nos a fer la primera entrada en el nostre blog.

Més tard, el professor ens ha posat un vídeo curt en què apareixia una xica que podia pagar amb la seua cara. La xica es posava davant d'una maquina, esta li reconeixia i podia pagar el que ella volguera. En este enllaç es pot trobar el vídeo pagar-por-la-cara .

I aquest  vídeo va provocar que s'obrira un debat a classe sobre les noves tecnologies i l'addicció a elles, com per exemple a les xarxes socials com Instagram i facebook, però sobretot al Whastapp. 

I la meua reflexió sobre este tema que s'ha comentat en classe és que tot té un limite.

És a dir, les tecnologies ens fan la vida molt més fàcil però cal saber donar-les un bon ús, perquè sinó podria provocar-nos una addicció. Com passa en la majoria dels jóvens enganxats al mòbil, en els que m'incloc. 


Però no hauríem de dependre tant de les tecnologies perquè fa anys no existien i la gent es comunicava i es divertia igual. És més, la gent es comunicava més perquè ara quedes amb uns amics i la majoria estan amb el mòbil en les xarxes socials.
Fins al próxim dia. Adeu!