dimarts, 12 de desembre del 2017

Dimart 12 de desembre del 2017

Hola a tots!

Hui a classe una companya ha fet una exposició de una aplicació de la realitat augmentada. En concret de la aplicació d'Aurasma.
En priemr lloc ha parlat de que es la realitat augmentada i ha posat un vídeo molt interessant.


Desprès ha explicat breument de que tarcta la aplicació d'Aurasma i algunes avantatges. També ha explicat algunes aplicacions educatives para usar amb Aurasma.

Resultado de imagen de aurasma
http://bit.ly/2kj8buX

Despres ha posat dos vídeos de la realitat augmentada al aula.




Després d'açò ens ha ensenyat a manejar l'aplicació.

Primer hem de registrar-nosi per a poder realitzar les activitats que la nostra companya ha creat, hem donat a l'opció de seguir al seu perfil d'Aurasma. Despés ha fet una pequenya explicació de tota la app i ens ha explicat les seues activitats que ha creat de la granja. Una de las activitats era amb  dibuixos dels xiquets sobre animals, i al posar el mòbil enfocant a cada dibuix eixia un vídeo o una foto de l'animal real en 3D. Altra activitat era amb targetes, "Simón diu", on a l'enfocar el mòbil apareix quelcom que hem de fer.. I l'altra de les targetes és sobre una endevinalla. En altra hem d'enfocar cada paraula que hi havia en el mural on ix una foto de l'excursió a la granja escola.I  altra era amb un camió i eixia una cançó.

Per altra banda, després de la exposició de la companya hem utilitzat la aplicació de Quiver.

Que l'activitat que hem realitzat consistia a pintar una plantilla de l'aplicació i després enfocar-la amb l'aplicació per a poder veure el dibuix en 3D i en moviment. Ens ho hem passat molt bé. Ací vos deixe l'exemple que hem fet el meu grup i jo.






 SABER MÈS



Espere que vos haja agradat. Fins al pròxim dia! Gràcies per llegir.