dijous, 5 d’octubre del 2017

Dijous 5 d'octubre del 2017

Hola,

Hui Alejandro ha començat repassant la practica d'ahir de les normes APA, perquè havien algunes coses que no havien quedat clares. Com per exemple el DOI, (Digital Object Identifier) que és un identificador únic per a les publicacions electròniques.

Després, com va dir l'altre dia, hem realitzat un test de preguntes sobre el tema 1 amb el Kahoot, d'una manera divertida.

De tal manera que així servia per a que explicara el professor com fer un test en Kahoot. Ja que en la nostra presentació hem de fer una amb preguntes del nostre tema kahoot.com



Resultado de imagen de kahoot
http://bit.ly/2xiRcyR

  • Primer pas: Registrar-se i donar-li a l'opció de Quiz per a fer un qüestionari amb preguntes concretes.




  • Segon pas: Posar el titule del tema, en la descripció posar paraules claus del tema, posar-ho en mode visible, idioma en català, en audiència posar school, en credit posar els noms de les persones del grup, posar un vídeo de presentació sobre el tema i finalment, posar una imatge representativa del nostre tema.



gif_crear_quiz
http://bit.ly/2yqZ5Cs

  • Tercer pas: Afegir la pregunta, el temps que volem que tinguen per a contestar i les 4 posiblilitats de resposta posant la correcta.

Resultado de imagen de hacer un kahoot
http://bit.ly/2ey1Mr6



  • Últim pas: Una vegada tinguem totes les preguntes i les respostes, li donem a guardar. I només quedaria donar-li a play per a que la gent es fique i a jugar.

Imagen relacionada
http://bit.ly/2y2HRdf


D'altra banda, el professor ens diu que al final de l'exposició cal posar un mapa conceptual per a que siga més visible el tema. I ens ensenya de 2 maneres.

 Amb el Gliffy. , que amb una plantilla en blanc podem afegir tots els elements, textos i esbosses que vullguem. Per a fer el nostre mapa conceptual d'una manera original. O afegir una plantilla ja feta.

Resultado de imagen de Gliffy
http://bit.ly/2xVq8VC

O amb Bubbl.us que és una plantilla en blanc i el teu pots afegir cel·les cap al costat que el teu vullgues. Esta opció és més automàtica.


Resultado de imagen de Bubbl.us
http://bit.ly/2y1vI8e
SABER MÉS


Hi ha un altre programa online molt útil per a fer mapes conceptuals y mentals. El Goconqr

Resultado de imagen de Goconqr
http://bit.ly/2wAnIIl
Gràcies per llegir. Adèu! 👋